Информации за испорака

Почитувани потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Времето на испорака најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови. За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Велосипедист/ и или Карго Експрес и/или Глобко. 

Цената за испорака е  85 денари со вклучено ДДВ на територија на цела Македонија.  Освен ако вредноста на Вашата пратка надминува 300 денари,  испораката е бесплатна . (ова е опција која треба да ја селектирате при порачката).

По желба на потрошувачот, производите може да се подигнат во просториите на Мелс Груп дооел, секој работен ден од 9-11 часот и од 17-19 часот. (Бул. Партизански Одреди бр.82/2, лок.25 -трговски центар Антико, Карпош 4)

За повеќе информации или за проблеми при испораката Ве молиме да не контактирате на 078/431-411 или на емаил: melsgroup@mail.com, 

Адреса

MЕЛС
Мелс Груп дооел
Бул. Партизански Одреди бр.82/2, лок.25
(трговски центар Антико, Карпош 4)
Скопје

Контакт

  • 078/431411
  • melsgroup@mail.com

Facebook

MЕЛС © 2019. UKION SHOPS